Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.11.2010 21:52 - Софийски минерални извори - Занемареното богатство
Автор: maystora Категория: Политика   
Прочетен: 3784 Коментари: 1 Гласове:
3

Последна промяна: 12.11.2010 21:42


На 11 ноември 2010 г., в 18:30 часа, в Съюза на aрхитектите в България, на улица „Кракра"11 ще има дискусия са състоянието и бъдещето на софийските минерални извори...
Да подкрепим усилиата на доц. Вили Лилков,арх. Попов,арх. Богданов и всички , които са взели присърце решаването на един емблематичен за София казус...



София XXII и арх. Храбър Попов имат удоволствието да Ви поканят на 11 ноември 2010 г., в 18:30 часа, в Съюза на aрхитектите в България, на улица „Кракра” № 11 в гр. София, на дискусионен форум, засягащ дългосрочното развитие на столицата, на тема:

”Богатство на природните ресурси – минерални води”

В рамките на форума доц. Вили Лилков, общински съветник в Столичния общиски съвет, ще представи своето предложение за стратегическо раз...витие и експлоатация на минералните води в столицата, ще бъде прожектиран филмът на доц. Вили Лилков и Мартин Пискулийски „Софийските минерални извори - занемареното богатство на столицата”, а арх. Борислав Богданов ще представи своя примерен проект за облагородяване и експлоатация на занемарен софийски минерален извор.

За участие в дискусията са поканени редица специалисти в областта на балнеологията, както и всички съвестни граждани, които не са безразлични към бъдещето на града ни.

Моля потвърдете Вашето присъствие на: sofiaxxii@gmail.com до 10 ноември 2010 г.

За връзка с организаторите: Сдружени софийски архитекти, арх. Храбър Попов, на посочения по-горе и-мейл или на телефон +33612447079










Тагове:   богатство,   минерални,


Гласувай:
3



1. анонимен - ДА ПОГЛЕДНЕМ СОФИЯ С ОЧИТЕ НА ПРОФЕСИОНАЛИСТА
10.11.2010 13:02
Арх Попов,

Имах възможност да се запозная с ваши представители на 28 октомври т.г. по време на семинара '100 ГОДИНИ МИНЕРАЛНА БАНЯ – БАНКЯ'. От колегите в София бях уведомена за участието Ви и очаквах с интерес презентацията.

Докладът, прочетен от Ваш представител предизвика доста размисли:

1. На практика се получи покана за семинар организиран на 11 ноември, а материала предложен от един непрофесионалист в областта прозвуча доста неубедителено.

2. Бях изненадана, че предствителите Ви дори не си направиха труда да изслушат докладите и напуснаха залата, веднага след презентацията.

3. Изненадана съм, че въпреки заявеното участие в семинара, посветен на проблемите за развитие на балнеологичните ни курорти, до този момент не сте потърсили контакт с организаторите. Ако трябва да бъдем точни, бяха поискани докладите от семинара; това прозвуча доста странно ...

Бих искала да вярвам, че начинанието ще намери искрена подкрепа на съмишленици и няма да се превърне в поредния опит за набиране на политически дивиденти.

Желая успех.

PR

Искрено се надявам, че специалистите, предоставили информация по темата, ще присъстват на срещата.

цитирай
Търсене

За този блог
Автор: maystora
Категория: Видео
Прочетен: 210187
Постинги: 61
Коментари: 47
Гласове: 746